Време е летни страсти, море и любов. Всяко лято пред

...
Време е летни страсти, море и любов. Всяко лято пред
Коментари Харесай

Кои зодии ще срещнат любовта това лято

Време е летни пристрастености, море и обич. Всяко лято пред необвързаните се появя въпросът – какво ли ме чака този сезон – обич или просто следващата случка? Ето кои зодии да чакат на края на сезона да минат от другата страна на бариерата и още веднъж да са във връзка.

Близнаци
Забравете всички предходни любовни разочарования, сложни връзки и тежки раздели. Дойде моментът, в който любовта ще ви посети и то от пръв взор! Дайте късмет и повярвайте – чака ви същински ураган от пристрастености. Още при първото ви лятно странствуване ви чака среща с човек, който евентуално е сродната ви душа. Доверете се на първото си усещане!

Везни
Дълго време сте чакали, само че скоро любовта ще пристигна с гръм и тропот. Проявете още малко самообладание, тъй като това ще се случи чак в последните дни на сезона. Лятото може да стартира с забавен боязън, само че не това е вашият човек. Очаква ви обич с безусловно чужд или ще преоткриете човек, който сте не запомнили от много време.

Скорпион
Още в първите дни на сезона ви чака мощна тръпка. При вас нещата се случват постепенно и по тази причина историята ще продължи чак до есента. Не си стойте у дома, излизайте и се запознавайте с нови хора. В някое от общите събирания ще намерите същинското благополучие!

Риби
Очаква ви същинска морска приказка! При вас нещата ще се случат още по пътя за морето! Новата тръпка ще се появи изведнъж, само че няма да ви се желае да я пускате. Нещата ще продължат още същата вечер, а не се знае – може и още по-напред във времето. Бъдете уверени в себе си – любовта ви чака!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР