Време е дневният ред на хората да стане дневен ред

...
Време е дневният ред на хората да стане дневен ред
Коментари Харесай

Карадайъ в Добрич: Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците

 izbori_2023_v1_014

Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците и Народното събрание, сподели в Добрич ръководителят на политическа партия „ Движение за права и свободи “ Мустафа Карадайъ.

Първата ни задача е да спрем обедняването, а по-късно - да реализираме междинните европейски стандарти на живот тук, в България и в Добруджа. Затова нашето мото е „ Разум, отговорност, разговор “, добави той.

По думите му разсъдък е нужен, с цел да проучваме икономическата, обществената и политическата обстановка, в която се намираме, и да намерим излаз от нея.

Нужна е отговорност: персонална, защото всеки от нас е виновен за ориста и бъдещето – своето, на децата си и на родината; и групова – на партиите и на Народното събрание, че ще поемат уговорката да осъществят решенията на проблемите в действителния живот на хората, сподели още Карадайъ.

Трябва и разговор – за реализиране на единодушие и обединяване, за намиране на устойчиви политически формули за справяне с настоящите проблеми на хората и страната.

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР