Време е да започнем да подготвяме голямото събитие. Коледа наближава

...
Време е да започнем да подготвяме голямото събитие. Коледа наближава
Коментари Харесай

5 начина да си създадете коледно настроение без стрес

Време е да стартираме да приготвяме огромното събитие. Коледа наближава и остава напълно малко време до 25-ти декември. Трябва да стартираме да се приготвяме какво да вършим и по какъв начин да вършим, с цел да избегнем напрежението. С толкоз доста неща за извършване, има моменти, в които може да се разстроите и изморите заради толкоз малко време и толкоз доста работа. Въпреки това празникът е за наслада, благополучие, шерване и доста развлечение.
Само с цел да създадем празника по-забавен и радостен за вас и вашето семейство, ние събрахме 5 метода, с които можете да се развеселите и да си създадете коледно въодушевление без непотребен стрес.

Започнете да украсявате в този момент
Вече е средата на декември и в случай че започнете да украсявате къщата си в този момент, ще сте подготвени до края на идната седмица. С всички украси, в това число коледно дърво, венци, осветяване, камбани, чорапи, бонбони и всичко, което желаете да поставите, с цел да наподобява домът ви най-хубав.
Започнете да вършиме лист с дарове
По това време ще забележите, че празничният дух е почнал да се настанява във вас и това е красиво чувство. Сега е моментът да седнете със фамилията си и да обсъдите подаръците за околните хора. Определете си и бюджет.

Пазарувайте подаръците
Уикендът е добър миг да се разноските по магазините, с цел да купите подаръците. Придържайте се към бюджета и листата си. Ако пък не ви се обикаля потърсете в онлайн магазините. Дядо Коледа би трябвало да зарадва освен децата, само че и мъжа ти. За него може да избереш мъжко долни дрехи, с цел да стане гореща коледната ви нощ. Тайничко ги опаковай и ще си подготвена да изненадаш околните хора.

Време е да се обмисли трапезата
Подготви се от рано. Избери какъв брой ястия ще приготвиш за Бъдни вечер и менюто за Коледа. Незабравяй, че гозбите ти би трябвало да са постни за 24-ти, а за 25-ти декември локални. В интернет има задоволително уеб сайтове с предписания. От рано напазарувай нужните артикули. Нали не искаш в последния миг да се редиш на опашки.

Пожелай си нещо
Всеки от нас има стремежи. Намисли си нещо за себе си и Дядо Коледа може да го извърши. Вече е Бъдни вечер и си с най-близките си хора. Скоро на открито ще запеят Коледари… Хубав и радостен празник да имаш.

С тези пет метода си свършихте работата в точния момент, без да усетите напрежението въобще.

Миглена Стефанова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР