Време е да ви зарадваме с още една добра новина

...
Време е да ви зарадваме с още една добра новина
Коментари Харесай

Панаир на науките организираха в гимназия в Стара Загора

Време е да ви зарадваме с още една добра вест за образованието в Стара Загора. За нея беше обявено на на Община Стара Загора. 

13 нормално е число, което се свързва с предразсъдък и неприятен шанс, само че не и в този случай - гимназия за проучване на непознати езици " Ромен Ролан " за 13-ти следващ път провежда панаир на науките и изкуствата. 
 Стара Загора се трансформира в столица на високотехнологичния бизнес в България Стара Загора се трансформира в столица на високотехнологичния бизнес в България
Над 140 участници, представители на едни от най-големите софтуерни компании в България, ще вземат присъединяване в национална конференция &...

„ Любознателност, гений, досетливост преливаха в залите и по коридорите на гимназията на 23 юни. Празникът прерасна в Ден на гения. На особено построена сцена в двора на учебното заведение, за която благодарим на Община Стара Загора, възпитаници от гимназията за 55-и следващ път пяха, танцуваха и се забавляваха. В " Панаир на науките и изкуствата 2021 " интензивно присъединяване взеха всички клубове по ползи в ГПЧЕ " Ромен Ролан " “, показа Радка Радева, педагогичен консултант в гимназията пред уеб страницата на локалната общинска администрация. 

Денят ще бъде запомнен с разноцветност, многообразие и мощни страсти. Осмокласниците, които са част от новаторското образование, също показаха работата си през годината.

В гимназията годишно се одобряват девет паралелки, общо 234 възпитаници, които се разпределят в по три паралелки за интензивно проучване на британски, немски и френски език.

Училището предлага квалифицирано образование от доста положителни експерти. Повече от половината от учителите в гимназията са нейни някогашни ученици. Всички те предават знанията и уменията си на своите бъдещи сътрудници. Мнозина от тях са създатели на учебници и планове.
 Изграждат нова детска площадка в старозагорския квартал Кольо Ганчев Изграждат нова детска площадка в старозагорския квартал " Кольо Ганчев "
Днес беше обещано началото на построяването на нова детска площадка, стрийт фитнес и площадка за игра на тенис на масав старозагорския кв...

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР