„Време е да уточним няколко много важни неща. Първо, няма

...
„Време е да уточним няколко много важни неща. Първо, няма
Коментари Харесай

Див скандал в ефир, Симов от БСП пенсионира Борисов навръх рождения му ден!

„ Време е да уточним няколко доста значими неща. Първо, няма предложение или концепция на ГЕРБ. Има решение на Министерския съвет, което беше импортирано от министър-председателя. Истината е, че това, което беше заложено в предлагането, се случи. Маските паднаха. Всички популисти, които желаеха да сменят системата, започнаха да плачат за своите дотации. Някои партии имат празен бюджет”. Това съобщи в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

По думите му дотациите на партиите в България са най-проверяваните финансови потоци. Той поздрави премиера Бойко Борисов във връзка рождения му ден.

Никога не сме се съревновавали с тази популистка вълна. Единствената партия, която съобщи позиция и беше срещу това да се понижат дотациите, беше Движение за права и свободи. Политическите партии би трябвало да се финансират. Разходите им са обществени. При изискване, че дотацията няма да покрие разноските на партиите, ние би трябвало да отворим системата за финансиране и да кажем по кой модел и по какъв начин ще стане това”, счита депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов.

Това е една дивашко-популистка концепция. Подобно нещо като държание от ГЕРБ, демонстрира неналичието на поредност. Защо откакто ГЕРБ имат пари отхвърлиха предлагането ни. ГЕРБ разполага с държавния бюджет, за това и нямат проблем с парите. Знаем едно слизане на Борисов от джипа какъв брой коства - по 15-20 милиона лв.. На днешния рожден ден на Борисов му пожелаваме да е жив, здрав и да вземе да намерения за пенсия ", попита Александър Симов от Българска социалистическа партия, съобщи остро националният представител от "БСП за България " Александър Симов.

Темата разяснява и депутатът от "Обединени патриоти " Александър Сиди. „ Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не е имала проблем със своето финансиране. Този спор стартира поради това, че Българска социалистическа партия загуби трагично изборите”, разясни Сиди.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР