Време е да споделим една рецепта, която ще се хареса

...
Време е да споделим една рецепта, която ще се хареса
Коментари Харесай

Рецепта за пържено яйце с бекон и ориз

Време е да споделим една рецепта, която ще се хареса и на вегетарианците (ако я извършите без бекон, схваща се). Тя е от кулинарния портал и е чудесна концепция за подготвяне вкъщи. 
Необходимите артикули за рецептата са: 
 Какво се случва с тялото ни, в случай че всяка заран ядем яйца? Какво се случва с тялото ни, в случай че всяка заран ядем яйца?
Пържените или варени яйца са желан вид за питателна закуска. Но потребно ли е всекидневно да ги включваме в първото си хранене з...
1. 8 части бекон; 
2. 3 с.л. сусамово масло; 
3. 1/3 c. чаша нарязан зелен лук; 
4. 1/2 c. замразен грах; 
5. 6 c. варен бял ориз; 
 Идея за бърза вечеря - яйца по панагюрски Идея за бърза вечеря - яйца по панагюрски
Яйцата по панагюрски са превъзходен вид за бърза вечеря.  Ето какви артикули са ви нужни за тяхното подготвяне: 4 яйца 1 к...
6. 3 с.л. соев сос; 
7. 2 с.л. оризов оцет; 
8. 2 с.л. обичания ви пикантен сос; 
9. 2 огромни яйца, разбити; 
10. 4 огромни пържени яйца; 
 Страхотна рецепта за печено пиле с бекон и спанак Страхотна рецепта за печено пиле с бекон и спанак
Искаме да споделим с вас една страхотна рецепта за ястие, от което ще ви потекат лигите. Комбинацията от бекон, пиле и спанак е прочие..
11. 1 зряло авокадо, нарязано.  
Приготвяне:
Подредете бекона на един пласт върху тигана и печете, до момента в който готвите и стане пресен, 10 минути. Оставете да се охлади, по-късно нарежете. В огромен тиган, подложен на междинна температура, загрейте сусамовото масло. Добавете зелен лук и грах и гответе, разбърквайки, до момента в който зеленият лук омекне и грахът се затопли, към 3 минути.
Добавете варен ориз и хвърлете, с цел да комбинирате, разбивайки всички бучки. Оставете зеленчуците и ориза да се готвят, до момента в който леко покафенеят, към 6 минути. В дребна купа разбъркайте соевия сос, оризовия оцет и пикантен сос. Изсипете примес върху пържен ориз, по-късно прибавете бекон и разбъркайте добре.
Изстържете ориза до едната страна на тигана и изсипете яйца от другата страна; разбъркайте незабавно, с цел да бъркате яйцата, до момента в който се готвят. Когато яйцата стартират да се стягат, разбъркайте ориза в яйцата. Опитайте и подправете с повече соев сос.
 Каква е разликата сред бекон и прошуто? Каква е разликата сред бекон и прошуто?
Солено, мазнично и вкусно - сушеното свинско месо е специфична съставна част, която месоядните хора обожават. Ароматът на тези деликатеси не...
За сервиране разделете ориза на четири плитки купи. Отгоре залейте всяко с пържено яйце, разделете авокадото сред купичките (ако използвате) и украсете със зелен лук.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР