Време е да си представите, че сте седнали край лагерен

...
Време е да си представите, че сте седнали край лагерен
Коментари Харесай

Само 2% от хората могат да забележат снежен човек в сцена на къмпинг, преди да изтече ограничението за време

Време е да си визиите, че сте седнали край лагерен огън, заобиколени от природата и си почивате в хамак, до момента в който се заемате с тази занимателна главоблъсканица на тематика къмпинг който дешифрира вашето IQ.

Намирането на скрити предмети в картинни пъзели или оптични илюзии е превъзходен метод да накарате мозъка си да работи. Ако се чувствате малко замъглени и имате потребност от възобновяване, може би е време да предизвикате себе си. Може към този момент да имате много добра визия за това по какъв начин работи мозъкът ви напрегнат, само че един занимателен тест би могъл да предложи удостоверение.

В този пъзел ще видите четирима души, които се любуват на къмпинг в провинцията. Има шезлонги, кемпер, хамак, маса за пикник и доста дървета. Но можете ли да забележите скрития снежен човек в изображението?

Въпреки че предизвикването може да звучи на пръв взор елементарно, може да е доста по-трудно, в сравнение с си мислите. Само малцината елитни могат да виждат скритата функционалност за 12 секунди или по-малко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР