Време е да планираме следващото бягство през зимата преди настъпването

...
Време е да планираме следващото бягство през зимата преди настъпването
Коментари Харесай

Зимни дестинации в Европа, които са любов от пръв поглед

Време е да планираме идващото бягство през зимата преди настъпването на красивата първа пролет. Ако карате ски, тези хрумвания не са за вас. Тези хрумвания са за всеки, който желае да се наслаждения на цялостна хубост и обаяние на студеното време. 

Защото спомените, които можем да създадем през този сезон, не се лимитират единствено до карането на ски. Зимата предлага целия свят от благоприятни условия за наслаждение и релаксация, които могат да бъдат изживяни на собствен личен темп и в своя жанр.

Нека се потопим в света на уюта и зимното неспокойствие, отвън завоите на ски пистите. И да се влюбим в местата, които ви предлагаме.

Уелнес в Доломитите

Доломитите е същински парадайс за тези, които търсят уют и релакс. Обградени от величествените планини, можете да се потопите в спа процедурите и термални басейни. Всичко това се случва под снежния покрив и с изгрева на слънцето, което оцветява връхчетата в розово и оранжево.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Dolomiticlass (@dolomiticlass)

Зимна разходка в испанските Пиринеи

Испанските Пиринеи са идеално място за зимни разходки, където снегът трансформира планините в приказка. Сред високите върхове и заснежени дървета можете да се насладите на спокойствието и хубостта на зимната природа.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от (@lespepitesdefrance)

 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР