Време е... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в

...
Време е... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в
Коментари Харесай

Гледа ви се хорър комедия? Впийте зъби в „Ренфийлд“ (кино предложение)

Време е... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в „ Ренфийлд “ – хорър комедия, която ще придаде напълно ново значение на израза „ токсична връзка “ и ще ни разкрие, че безспорното злото не владее вечността насмалко помощ.

Звездата от „ Лудия Макс: Пътят на яростта “ и „ Менюто “ Никълъс Холт влиза в ролята на Ренфийлд - притеснен асистент на най-нарцистичния началник в историята – Дракула, изигран от емблематичния и непостижим занаятчия на нетипичните превъплъщения Никълъс Кейдж.  

В „ Ренфийлд “ правилният прислужник на безсмъртния граф е заставен да набира плячка на господаря си и да извършва всяка негова волност, без значение какъв брой ужасяваща и унизителна е тя. Но в този момент, след епохи на прочувствено и физическо подтисничество, Ренфийлд още веднъж жадува за естествен живот и най-сетне е подготвен да го потърси отвън сянката на Дракула.

Нещата обаче не са толкоз елементарни – самó по себе си е мъчно човек да постави завършек на сходна тежка взаимозависимост, каквато споделят двамата, а и е на практика невероятно да кажеш „ не! “ на Принца на мрака. Все отново става дума за освен това от елементарен нарцисист. На всичкото от горната страна актуалният свят крие и други рискове...

Главните функции в „ Ренфийлд “ са поверени на Никълъс Холт, Никълъс Кейдж, Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриън Мартинес. Режисьор на лентата е Крис Маккей. Сценарият е дело на Райън Ридли, по концепция на Робърт Къркман. Продуценти на кино лентата са Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Брайън Фърст, Шон Фърст, Крис Маккей.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР