Време е Бойко Борисов да поеме политическа отговорност. Това заяви

...
Време е Бойко Борисов да поеме политическа отговорност. Това заяви
Коментари Харесай

Минчев: Време е Бойко Борисов да поеме политическа отговорност

" Време е Бойко Борисов да поеме политическа отговорност ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев от " Продължаваме промяната ". Припомняме, че неотдавна ръководителят на партията Кирил Петков прикани някогашния министър председател да се пенсионира.

" Това, което сподели Кирил Петков за пенсионирането на Бойко Борисов, е безусловно настоящ въпрос. Бойко Борисов ръководи повече от 10 години в България, резултатите ги знаем безусловно всички. И за него е време да понесе най-малкото политическата отговорност за това. Това, което се случи в ГЕРБ в последните 10 години, го няма при нас. Ние имаме двама съпредседатели и те са напълно при започване на политическия си път ", разяснява той.

" Въпросът за листите не е изчистен до край, въпреки всичко първо би трябвало да забележим дали ще се сплотяваме с " Демократична България ". Бойко Рашков беше един от нашите министри в последното държавно управление, той е един от най-хубавите министри, потвърден в битката с корупцията. Затова не виждам нищо ужасно да бъде в нашите листи. Може би ще бъде, само че отново споделям, че не е решено още. Колкото до отцепниците от Има Такъв Народ - това са хора, влезнали в държавното управление да се борят със статуквото. Водят се диалози освен с тях, само че и с други ", добави Минчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР