Време е агонията на това правителство и този парламент да

...
Време е агонията на това правителство и този парламент да
Коментари Харесай

Костадинов привика поддръжниците на Възраждане пред парламента във вторник

" Време е мъката на това държавно управление и този парламент да завърши. Във вторник от 17 ч. приканвам всички българи да излязат дружно с нас пред Народното събрание, с цел да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на непознатите сътрудници и националните предатели ", написа водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на профила си във Facebook.

В различен пост той написа:

" Майданът ", в случай че не сте го разбрали, към този момент почна. Онзи ден ръководещите се пробваха да палнат фитила на гражданската война по одобрения американски сюжет, към този момент прибавен в Украйна. И с цел да е приликата цялостна, американските марионетки към този момент си провеждат украински наемници.
Само че с България този сюжет няма да се извърши. Нито ще има революция, нито ще има Майдан, нито ще има цветна гражданска война. Просто на нас българите ни писна да ни ръководят отявлени национални предатели и прислужници на мафията, тъй че просто ще си върнем назад страната, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от напъните на статуквото да задържи властта непременно.

Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., държавното управление е внесло в Народното събрание предложение за повдигане на ветото над началото на преговорния развой с Македония. Както към този момент нееднократно предупреждавахме, националните предатели от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия не престават с държавната измяна ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР