Вредни растения за дома – помислете добре дали искате да

...
Вредни растения за дома – помислете добре дали искате да
Коментари Харесай

Вредни растения за дома, които привличат лош късмет

Вредни растения за дома – помислете добре дали желаете да ги отглеждате

Имали ли сте в миналото възприятието, че внезапно неуспехите в живота ви са доста повече от нормално? Но какво ще стане, в случай че корените на тези неуспехи се крият в саксиите с обичаните ви стайни растения?

Днес ще ви разкажем кои растения може да държите вкъщи и кои саксии е най-добре да бъдат сложени на верандата или даже да ги изнесете надалеч от вкъщи ви, с цел да се освободите от непрекъснатите неуспехи.

Вредни растения за дома
Малко хора знаят, че елегантният коледен кактус от дълго време се счита за нездравословно растение.

Има вярване, съгласно което, в случай че цъфтежът на кактуса се забави, това предвещава заболявания и провали на своите притежатели. А растението, което въобще не цъфти, дава обещание раздори в фамилията, чести спорове и даже бракоразвод.

Друго растение, което би трябвало да изхвърлите по-скоро, е декоративната папрат.

Езотериците назовават това растение енергиен върколак и настояват, че индивидът, който го държи вкъщи, най-често изпитва уязвимост, несъразмерна загуба на мощ и безпричинна незаинтересованост.

Що се отнася до действителната опасност, тези растения са носители на много мощни алергени, които могат да причинят сериозна щета на здравето на човек, сензитивен към тях.

Колкото и да е тъпо да си признаем, само че обичаните на мнозина кактуси се оказват не най-приятните съквартиранти (особено за младите момичета). Ако вярвате в поверия, това растение извънредно отрицателно се отразява на персоналния живот и унищожава женското благополучие.

Ако в действителност не желаете да се разделяте изцяло с обичаната си саксия, тя би трябвало да бъде сложена допустимо най-далече от спалнята (например в кухнята или коридора).

Полезни растения за дома
Дървото на парите е в листата на най-купуваните и обичани растения в целия свят.

Смята се, че то притегля благосъстояние и разцвет в къщата, в случай че вярно засадите растението и се грижите добре за него.

Трябва да изберете алена саксия за засаждане и да поставите няколко монети в почвата (на самото дъно).

Парите са си пари, само че би трябвало да се грижим и за здравето си. В това отношение нито едно растение не може да помогне толкоз, колкото алоето.

Алоето освен носи огромни изгоди в всекидневието, само че също по този начин има удобен резултат върху цялостната атмосфера в къщата.

Друго потребно растение е спатифилумът (наричат го още „ женско благополучие. “). Казват, че цъфтящият спатифилум носи благополучие и съгласие в къщата. Ето за какво тези, които желаят да живеят в мир и естетика с обичаните си, би трябвало да помислят за закупуването на това растение.

Вижте още: Приготвяне на картофи в буркан – елементарно, сочно и вкусно

Дали да повярвате или не, е ваш избор. А нашата работа е да споделяме с вас забавна и потребна информация.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР