Връзват му само защото им казва, че е бил с

...
Връзват му само защото им казва, че е бил с
Коментари Харесай

Пловдивска красавица унижи публично бившия си

„ Връзват му единствено тъй като им споделя, че е бил с Мис България! “ Това гласи надписът, който Венцислава Тафкова постави под свое клипче в Инстаграм. Във видеото миската пее рефрен от известното парче на Котенцето „ Патент “, явно ориентиран към към този момент някогашния й другар: „ Вдигна му се вайба, щом се срещна със мен… С която и да е отсреща ще му липсва елемент… “.
Тафкова очевидно много е набрала на ексгаджето и се пробва обществено да го унижи, намеквайки, че с помощта на нея му се е вдигнал рейтингът.
Припомняме, че миската бе свързвана с прочут ММА войник, с който в края на предходната година се разделиха по незнайни аргументи. По всичко проличава, че сега спортистът си има нова – добре, че е бил гадже с Мис България, че да му връзват дамите след нея.
Репликата „ Връзват му единствено тъй като им споделя, че е бил с Мис България! “ стартира да се трансформира в патент на носителките на купата. Към новия тренд се причисли и Мис България 2021 Сара Младенова, която първа показа клипчето със същия надпис в Тик-Ток. Коя ли ще е идната носителка на короната, която ще поведе война против някогашния?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР