Връзките са сложни. Както започват изненадващо, така и могат да

...
Връзките са сложни. Както започват изненадващо, така и могат да
Коментари Харесай

Тези 6 неща могат да накарат мъжа да си тръгне от една жена

Връзките са комплицирани. Както стартират изненадващо, по този начин и могат да приключат по същия метод. Въпросите, които си задаваме по-късно остават без отговори, а повода постоянно ни мъчи. Има един вид женско държание, което събира в себе си няколко дразнещи неща, които отблъскват мъжете с времето. Колкото и мощно да обичат, в никакъв случай не остават при дами, които са привикнали на тези осем метода на държание:

1. Прекалената подозрителност

Или другояче казано съмнение. Когато той показа, че се е прибрал късно, тъй като е имал задания в офиса, смразяващият и мнителен взор, който го чака на вратата, след дълъг и уморителен ден е... просто сразяващ.

2. Безпочвената ревнивост

Има дами, които ревнуват от всички, безусловно от всички. Когато някоя жена се приближи до нейния мъж, без значение дали работят дружно или е просто симпатична съседка, ревностната жена постоянно ще си измисли сюжет за невярност. Ще подпитва мъжа до себе си и сигурно ще го нарани с неналичието на религия в индивида до себе си.

3. Разкрепостеното държание...

което включва провокативно облекло, прекомерно високо самочувствие и последна независимост в общуването с противоположния пол. Мъжете обичат женствени и нежни дами, не нахакани и с вирнати носове.

4. Желанието за превъзходство

Много дами пробват да опитомят мъжа до себе си по много противен метод. Смятат, че са по-добри във всичко и не разрешават на мъжете си да създадат даже един омлет, без техния контрол. Жените, които желаят да преобладават непременно във всичко, тотално убиват мъжкото достолепие на индивида до себе си.

5. Мрачните прогнози за бъдещето

Жените обичат да драматизират извънредно доста. Това се случва и в визиите им за бъдещето, където чертаят мрачни сюжет за това по какъв начин би се развила връзката им. Често упрекват сътрудниците си в сегашното за нещо, което биха могли да създадат в бъдеще. Тази логичност е в цялостен прорез с мъжката такава и невъзможността за приемане, кара мъжа да се чуди какво въобще прави с такава жена до себе си.

6. Отлагането на въпроса с децата

Всяка жена желае да резервира фигурата си съвършена, свободата си за по-дълго, а грижите - по-малко. Идва миг обаче, в който всичко това става безсмислено, тъй като към този момент си бил на всички места, видял си какво ли не, живял си напразно и към този момент е време да направиш с живота си нещо още по-смислено. Мъжете, които усещат, че дамата до тях не е подготвена за деца, даже след 5-6 или 7-годишна връзка, нормално се отхвърлят от концепцията да имат това с тъкмо тази жена.

Източник: iwoman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР