Връзките понякога са доста сложно нещо и затова винаги търсим

...
Връзките понякога са доста сложно нещо и затова винаги търсим
Коментари Харесай

3 от най-задаваните въпроси за любов в Google тази година?

Връзките от време на време са много комплицирано нещо и по тази причина постоянно търсим потребни препоръки, които могат да ни оказват помощ да се оправим с тях. Когато обаче не могат да ни ги дадат приятелите, тогава се доверяваме на интернет, или най-малко ни се желае да го създадем. Често не намираме еднопосочен отговор, само че все пак продължаваме година след година да търсим и да съпоставяме личните си взаимотношения и обстановките, в които попадаме, с историите на други потребителите. Ето и въпросите, които са вълнували огромна част от хората през 2019 година

Какво е ghosting? 

Можем да го преведем като " призрачно занемаряване ". Това е най-традиционната от всички съвременни трендове във връзките. На процедура това значи един човек да приключи връзката си с различен, като ненадейно се отдръпна от всички информационни канали – не дава отговор на известия и на позвънявания. Жертвите на " призрачното занемаряване " постоянно упрекват себе си, като премислят какво са могли да създадат по друг метод, къде са сбъркали и сбъркали ли са въобще. А в действителност " призракът " е този, който би трябвало да работи върху себе си. Според данните въпросите за ghosting във връзките в Гугъл имат растеж от 421% за една година. 

Секс на първа среща? 

Изненадани ли сте? Все още " секс на първа среща "  е на едно от първите места в търсенията в Гугъл. Дали да спим с някого на първа, втора, трета или десета среща, зависи единствено и само от нас и все пак милиони хора непрекъснато търсят отговора на този въпрос в Гугъл. А истината е, че еднозначен отговор няма. 

Среща с сътрудник – да или не? 

Толкова доста работим, че е доста малко евентуално да я намерим любовта другаде с изключение на на работното място. Но този романс постоянно води до действителни последствия. Какво да създадем тогава? Това е въпросът, който е на трето място в класацията на търсенията в Google с растеж от 281% през последната година. Има обаче едно златно предписание и то е: първо би трябвало да проверим контракта си. Понякога там категорично са неразрешени връзките на работното място – с сътрудници, началници или даже клиенти. 
 Как се обича мъж?
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР