Връзките от разстояние винаги са трудни, като понякога е истинско

...
Връзките от разстояние винаги са трудни, като понякога е истинско
Коментари Харесай

Четири начина да задържите вниманието на партньора си при връзка от разстояние

Връзките от разстояние постоянно са сложни, като от време на време е същинско предизвикателство да задържите вниманието на колегата си. Не е належащо да прикривате действителността и да настоявате, че това не е по този начин.

Разстоянието от хиляди километри надалеч един от различен напряга връзката, тъй като изисква извънредно доверие и отдаденост. Но хубостта на всяка връзка е, че тя пораства с времето и когато се чувствате удобно в нея, можете да съблазните колегата си с убеденост. Тогава няма значение дали сте един до различен всеки ден не. За благополучие има доста способи да запазите романтиката в връзките при връзки от разстояние.

Ето четири секрети по какъв начин можете да задържите вниманието на колегата си, даже когато сте на километри един от различен:

Планирайте нощни срещи.

Поставете компютъра или телефона си на масата и се насладете на изискана храна „ дружно “. Облечете се като за сантиментална вечеря в безценен ресторант. Създайте въодушевление, като запалите няколко свещи и не забравяйте да си налеете чаша вино! Ако не сте най-умелият готвач в кухнята, поръчайте храна за у дома за себе си и може би за колегата си. По този метод даже можете да го изненадате прелестно, което да донесе още по- положително въодушевление за вашата спонтанна среща. Идеята е да пресъздадете допустимо най-добре същинска сантиментална среща.

Накарайте колегата ви да ви желае.

Да играете и да бъдете палави с колегата си е превъзходен метод да засилите топлината. Романтичните жестове или съблазняването на колегата ви по способи, които му демонстрират какво може да има, са образци за сантиментални жестове. За да съблазните колегата си, можете да оставите дребни подмятания по горещи способи посредством известия или посредством изпращане на къси клипове или фотоси. Нищо не може да се съпостави с това и бъдете сигурни, че вниманието на колегата ви ще е единствено за вас.

Говорите за вашите усеща, потребности и стремежи, както и бъдете подготвени да чуете мнението на колегата си.

Общувайте намерено с колегата си. Отворената връзка е ключът към интимността във връзките на дълги дистанции. Обсъдете най-хубавите способи да поддържате жива интимността с индивида до вас. Не се опасявайте да изпробвате нови интимни действия, които вие и сътрудникът ви харесвате. Комуникирайте за  желанията си в леглото, като в същото време останете отворени и към тези на вашата половинка. Все отново няма да сте надалеч един от различен за непрекъснато, нали по този начин.

Изненадайте колегата си с подарък.

Вероятно сте си изпращали лакомства, до момента в който сте разграничени, с цел да поддържате романтиката жива. Бихте могли обаче да вдигнете летвата, като му изпратите няколко провокативни подаръка на момента. Опаковайте го и му го изпратете с записка, която го предизвиква да мисли за вас, когато е самичък.

Романтиката е един от най-трудните за поддържане аспекти на връзката от разстояние, само че не трябва да се подценява. Може да минат месеци, преди да се видите още веднъж. Можете да станете толкоз погълнати от личния си живот, че да загубите взор върху другия човек. Това от време на време е разбираемо. Когато обаче почувствате, че губите връзка с романтиката, върнете се към този лист с способи да задържите вниманието на колегата си. Връзките на дълги дистанции могат да бъдат сложни, само че както се споделя, „ отсъствието кара сърцето да обича още повече “. Запомнете това и продължавайте, Не позволявайте на дистанцията да провали вашата връзка. Вместо това намерете метод това да се трансформира в едно огромно премеждие, за което някой ден да разказвате на вашите деца.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР