Връзките не са лесни. Колкото и любов да има между

...
Връзките не са лесни. Колкото и любов да има между
Коментари Харесай

Има поне 5 явни знака, че връзката ви е пред провал

Връзките не са лесни. Колкото и обич да има сред вас, сама по себе си тя не е задоволителна, с цел да бъдете щастливи и хармонични дружно задълго.
Има доста фактори, които могат да помрачат щастието и да провокират прочувствено отдалечаване, стопяване на възприятията и в последна сметка да доведат до неуспех на връзката. За този неуспех има някои очевидни признаци, които подсказват, че е напът да се случи или към този момент е настъпил.
Ето кои са 5-те топ признака, че връзката ви е пред неуспех.

Партньорът ви не ви почита
Когато уважението изчезне, това е един от най-явните и най-болезнени знаци, че и връзката е напът да се срине. Неуважението сред сътрудниците може да унищожи всяка обич, даже най-силната. Ако усещате, че не сте харесвани, не сте одобрявани от колегата си, той не ви се възхищава както преди, а все намира защо да ви се подиграе или да ви иронизира, това е явен знак, че връзката ви е пред разпад.

Емоционален тормоз
Ако сътрудникът ви малтретира прочувствено, това е един от петте най-сигурни знака, че обич от негова страна към този момент не съществува. Емоционалното принуждение е не по-малко рисково и въздействащо от физическото. То може да има доста проявления – насмешки, нападки, пасивно-агресивни мнения, отвращение за включване в фамилни задължения, отрицание даже на външния тип.

Чувствате се несъвместими
В началото любовта и пристрастеността са ви привличали, само че с течение на времето сте осъзнали, че сте несъвместими. Целите ви, визията за бъдещето, нещата, които желаете от живота са разнообразни. Различават се и характерите ви, което пречи на положителните връзки. Чувствате се повече притиснати от събитията, в сравнение с влюбени и признати каквито сте.

Имате едни и същи спорове още веднъж и още веднъж
Нерешените проблеми се загнездват в връзките и ги унищожават. Ако не успявате да откриете положителни решения на проблемите си, те се повтарят още веднъж и още веднъж. Стигате до едни и същи спорове. Дори си казвате едни и същи думи като че ли сте заседнали в повтарящ се призрачен сън.

Фантазирате си, че имате друг живот
Един от най-болезнено явните признаци, че връзката ви е пред неуспех или към този момент е провалена, е когато започнете да си фантазирате, че живеете различен живот с различен сътрудник. В него сте такива, каквито желаете да бъдете. Партньорът ви е съвършен и се чувствате добре с него. Не се постанова да преглъщате всичко, което преглъщате в този момент в неговата компания. Имате общи цели и се стремите към постигането им дружно. И колкото повече фантазирате, толкоз повече охладнявате към актуалната си връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР