„Връзките между България и Русия се основават на дългогодишни исторически

...
„Връзките между България и Русия се основават на дългогодишни исторически
Коментари Харесай

Русия иска тези български стоки

„ Връзките сред България и Русия се основават на дългогодишни исторически обичаи, културна непосредственост и другарски връзки сред двата народа “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата с съветския министър на индустрията и търговията Денис Мантуров.

Българският министър председател уточни, че през юли тази година бе маркирана 140-годишнина от установяването на дипломатически връзки сред двете страни. „ България желае да развива с Руската федерация връзки, учредени на разговора, градивното съдействие и взаимното ценене на ползите “, добави министър-председателят Бойко Борисов.

Премиерът посочи, че нашата страна желае да продължи съдействието с Русия по предпочитаните за България въпроси в областта на стопанската система, енергетиката, туризма, превоза, образованието, науката, културата и обществената политика. „ Русия е обичаен и един от най-важните външноикономически сътрудници на България “, безапелационен бе министър-председателят. Той означи, че предпочитано направление за страната ни в двустранното икономическо съдействие, учредено на взаимно доверие и взаимност, е енергийната тема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР