Връзката с тази огнена зодия определено не е от най-лесните.

...
Връзката с тази огнена зодия определено не е от най-лесните.
Коментари Харесай

Какво е да се влюбиш в Овен

Връзката с тази огнена зодия несъмнено не е от най-лесните. Те са много избухливи на моменти, не обичат да бъдат командвани или пък подвластни от някого. Те са една много забавна зодия, която обаче няма единствено отрицателни черти. Ако сте наясно със странностите на Овните, несъмнено ще сте готови и ще съумеете да ги задържите.
Ето кои са те:
1. Избухливи са – това не е единствено неприятно качество. Те също по този начин носят доста мощна сила в себе си и нормално с тях постоянно е занимателно и забавно. Като огнен знак, не е изненадващо, че са много избухливи. Поякога избухват и по-късно съжаляват, само че рядко са способни да се извинят първи.
2. Обичат доста мощно – те се влюбват доста бързо и любовта им е изпепеляваща. Ако Овен се влюби във вас, несъмнено ще го усетите. Те дават всичко за половинката си и са извънредно лоялни. Ако ви обичат същински, вие постоянно ще сте на напред във времето. Овните не построяват връзка със инцидентни хора, те доста деликатно преценят дали момента и индивида са подобаващи. Трудно се доверяват, само че случи ли се това, няма какво да разклати връзката ви.
3. Независими са – в случай че сте по отношение на представител на тази зодия, би трябвало да свикнете с мисълта, че те не разрешават на никого да управлява живота им по какъвто и да е метод. Те са извънредно самостоятелни и макар че непрекъснатото внимание, с което ги обсипвате им харесва, те желаят и малко време, през което това да липсва. Не се опитвайте по никакъв метод да ги ограничавате, тъй като това несъмнено няма да повлияе добре на връзките ви.
4. Искрени и директни са – те в никакъв случай няма да излъжат, в случай че нещо не им харесва, без значение дали ще прозвучат жестоко. Те са извънредно директни и откровени. Винаги биха си признали, в случай че нещо във връзката не е наред. Също по този начин, в случай че са прегрешили по някакъв метод, те не са хора, които ще го прикриват. Искреността и директността прави връзката с тях доста по-лека и спокойна.
5. Отегчават се доста елементарно – в случай че сте по отношение на Овен, би трябвало постоянно да сте подготвени за диалог или за развлечение, тъй като те доста елементарно се отегчават и се отхвърлят от връзката. Ако не им е забавно да поддържат връзка с вас, връзката ви е обречена. Те търсят човек, с който могат да беседват на всевъзможни тематики.
6. Нетърпеливи са – безусловно всички представители на тази зодия ненавиждат да чакат. Те се изнервят извънредно доста, когато се постанова да чакат даже на опашката в магазина. За това гледайте нещата да се развият бързо. Ако не им покажете на време възприятията си, те ще се откажат доста скоро.
7. Егото им е високо – би трябвало непрекъснато да поддържате егото им, тъй като другояче се усещат недооценени. Също по този начин не очаквайте опрощение или пояснение в обич от тях. По-скоро се вглеждайте в по-малките неща. Те демонстрират обичта си непрекъснато, само че не по общоприетия метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР