Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече.

...
Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече.
Коментари Харесай

Плеймейтка в опасна близост с чалгар

Връзката плеймейтки – чалга артисти очевидно се скрепява от ден на ден. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков, видя HotArena.

Жанет се похвали с рисковата си непосредственост с Денис , който се прочу с последната си ария, отдадена на ковид. В нея той пее за ген. Мутафчийски и болестта, като видеото наближава 10 милиона гледания. На публикуваните и от двамата фотоси младите са дружно в столично заведение компактно един до различен макар рекомендациите за обществено разграничаване. И до момента в който Теофиков пази безмълвие дали сред тях е пламнала любовта, то Нейчева подсказва на околните си, че химията е в напреднал етап.

Нейчева нашумя с признанията си, че е безспорен образец за съблазън. Освен това някогашната актриса не крие, че и тя попада в листата с дами, които са подлагани на онлайн неприлични оферти за пари против интимни милувки. Нейчева е безапелационна, че такива " мръсотийки " при нея не минават. Жанет, която сграбчи наградата Топлице на Пловдив за 2018 година, твърди, че към този момент не отваря неприлични фотоси, видеа и оферти, които получава, и блокира нахалниците, написа " България Днес ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР