Връзката на Симона Загорова и Даниел Милушев бе сред топ

...
Връзката на Симона Загорова и Даниел Милушев бе сред топ
Коментари Харесай

Куриоз: Симона Загорова разбрала от гаджето си, че е бременна! Новината ги шокирала...

Връзката на Симона Загорова и Даниел Милушев бе измежду топ шоубизнес новините на предходната година. Раждането на дъщеричката им Галина пък е измежду топ новините на тази година. Всъщност по-интересното е, че не Симона оповестява, че е бременна на половинката си, а тя схваща от Даниел. Но да стартираме изначало.

Виж още: Михаела Филева с разтърсваща изповед: Сълзи, принуждение, загуба и любов 

В телевизионно изявление двамата описаха за първата си среща, първите искри и целувка. Оказва се, че за Даниел било обич от пръв взор, а за Симона... не напълно. Двамата първоначално много се разминавали и първата среща дълго се отлагала във времето, само че през днешния ден разказват първата целувка и прегръдка като сладки.

Виж още: Камелия за първи път с явен коментар за ринопластиката и за какво се е подложила на операцията 

Що се отнася до бременността, историята е от морето. Тогава Симона се почувствала зле, като пияна. Решили да купят тест, а аптекарят се пошегувал, че продава единствено позитивни проби. Симона направила теста на плажа, само че го дала на половинката си да го види - тя не могла от терзание. Когато Даниел видял позитивния тест, отишъл в морето и плувал 40 минути. Симона останала на брега и се чудила по какъв начин е вярно да се подходи в тази обстановка, поради че двамата са дружно от няколко месеца. В последна сметка вземат решение да запазят бебето.

Симона Загорова се тормозила дълго време дали ще се оправи с ролята на майка, само че си дала сметка, че Глория я е родила, когато е била на върха на кариерата си и щом тя тогава се е справила, и тя ще се оправи. 

Виж още: Какъв е Христо Стоичков - по-добър дядо или по-добър татко? Версията на дъщерите му

Днес дребната Галина е на съвсем 2 месеца, а майка ѝ я разказва като извънредно умерено бебе. Галина плачела единствено, в случай че е гладна. Баща ѝ пък споделя, че когато се разстрои, ѝ пускат сръбска музика и тя незабавно се успокоявала. 

Даниел разяснява и връзките с тъщата си, Глория. Той съобщи, че двамата се схващат съвършено и е благополучен, че тя е отгледала такава щерка. Даниел и Симона споделиха още, че техните майки не обичат да ги назовават баби, а избират " маминки ".

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР