Връзката на Райна, а след това и драматичната раздяла с

...
Връзката на Райна, а след това и драматичната раздяла с
Коментари Харесай

Райна лъже, че е бременна!

 Връзката на Райна, а по-късно и трагичната разлъка с гаджето й в последно време се трансформира в една от коментираните тематики в обществените мрежи. Според мнозина ревнивост е в основата на края на любовта сред двамата, написа Блиц.

Фолкпевицата за първи път разкри повода, заради която развоят на връзките й с Валери Тюлеков е бил трагичен. Разбира се, направи го по нейния метод - не непосредствено, а единствено със подмятане.

" Относно това се изписаха доста неща, които не считам да разясня... Все по-често се усеща неналичието на индивиди измежду хората, неналичието на ценностна система при огромна част от тях. Липсват усета, нежността и положителните връзки ", казва певицата и добавя, че съгласно нея в наши дни съвсем всичко е тотално извратено, критериите за хубост, обич, връзки и прочие

Проблемите в любовта обаче, няма по какъв начин да спрат атрактивната певица да практикува най-любимото си занимание - да пътува из необятния свят, откъдето към този момент има куп причудливи истории.

Докато била на о. Бали, да вземем за пример, маймунка й отмъкнала слънчевите очила, а след това пробвала да вземе и чехлите й, написа " Телеграф ".

Докато си играела с катеричка в един от лондонските паркове, рунтавелката се мушнала в чантата й и отмъкнала пакетче с бонбони. Една от най-хубавите й ваканции до момента несъмнено била в Куба и Мексико.

" Във Варадеро имахме проведен трансфер до летището, само че той не пристигна в уречения час. Малко по-късно извиках такси, само че се оказа, че най-високата скорост, с която се движи колата е 80км/ч. Така пътувахме два часа и половина 100 км. И изпуснахме полета за Мексико.

Трябваше да купуваме нови билети поо 700 $ единия, а това бяха останалите ни джобни пари. Тогава споделих на приятелката ми да реве като дете и тя незабавно стартира. На мен хем ми беше смешно, хем трагично, заболя ме коремът от напрежение. Местните ме помислиха за бременна и като ме попитаха аз споделих да.

Това по този начин ни оказа помощ и освен, че пътувахме без пари, само че ни настаниха и в първа класа, защото нямаше места. Като пристигнахме в Канкун се оказа, че гледката от стаята ни не е такава каквато чакахме.

Но като им разказахме премеждията си им станахме симпатични и ни реалокираха в по-хубава ", разказва Райна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР