Връзката на Нина Добрев с Глен Пауъл става все по-сериозна,

...
Връзката на Нина Добрев с Глен Пауъл става все по-сериозна,
Коментари Харесай

Сериозните намерения на Нина Добрев и Глен Пауъл

Връзката на Нина Добрев с Глен Пауъл става все по-сериозна, заяви неотдавна уеб сайтът Contactmusic.

Актрисата с български корени, чиято звезда изгря в сериала "Дневниците на вампира " се среща с сътрудника си от сериала "Кралици на ужаса " от януари насам. Тогава в обществените мрежи се появиха първите им общи фотоси, както и слуховете, че за връзката им. Двамата посрещнаха дружно новата 2017 година на празненство с другари в Тексас. След това участваха на няколко обществени събития дружно, в това число и на премиите "Златен глобус ". Едва през юли обаче, слуховете за връзката им се потвърдиха.

"Те са сладка двойка и връзките им се задълбочават. Нина и Глен бяха другари, преди да станат гаджета. Той я ухажваше известно време, преди тя да се съгласи да му даде късмет. Към момента той не възнамерява да живеят дружно, тъй като и двамата пътуват доста по работа ", споделя източник, непосредствен до влюбената двойка пред сп. US Weekly.

Той прибавя, че канадска актриса, която е родена в България, е тъкмо от вида дами, които Глен харесва.

Преди връзките ѝ с Пауъл да се задълбочат и да прераснат в красива любовна история, Добрев имаше връзка с артиста Остин Стоуел от кино лентата "Мостът на шпионите ", само че връзките им не просъществуваха дълго, защото и двамата бяха доста заети с работа и нямаха време един за различен. Явно нещата с актуалната ѝ половинка обаче, стоят по напълно друг метод. Дори се появиха клюки, че двамата обмислят концепцията да се венчаят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР