Връзката на Меди и Моника Валериева беше една от малкото

...
Връзката на Меди и Моника Валериева беше една от малкото
Коментари Харесай

Отново заедно?: Меди отпразнува рождения си ден в компанията на Моника Валериева

Връзката на Меди и Моника Валериева беше една от дребното звездни, които започнаха тази година. Уви, и тя се разпадна, а двамата изтриха всички доказателства, че в миналото се е случвала.

В обществените мрежи се появиха скандални фрагменти, които хвърлят нова светлина върху връзките им. Плеймейтката бе измежду гостите на артиста по случай неговия рожден ден, а почитателите подозират, че раздялата им е цялостно крушение, написа Шоу Блиц.



Кариерата на Меди потегли надолу, откакто разгласи любовната си случка с Моника. Бързо усетил, че губи почитателки и решил за пред медиите да го играе ерген, гласи новата светка клевета.

Но от последните ѝ сторита в Инстаграм се вижда, че е била на рождения ден на Меди и двамата си разменят многозначителни погледи. " Личи си, че са влюбени ", пишат в нета фенове на фолк звездата.



От огромните имена в попфолка само Азис и Галена честитиха празника на сътрудника си. Това затвърди слуховете, че множеството сътрудници на Меди не приказват с него, защото не показвал почитание към тях и се държал супер пренебрежително,/show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР