Връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не е сред

...
Връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не е сред
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и рожденият ден на близнаците

Връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не е измежду най-показните и евентуално точно за това ни наподобява много същинска и мощна. Докато футболистът се раздава на терена, обичаната му или го поддържа от трибуните, или е у дома с децата му.

Роналдо има общо четири деца, две от които са от сурогатна майка - близнаците Ева и Матео. Тази седмица, на 5 юни, те станаха на две години. А празникът протече на пръв взор радостно и занимателно, само че не напълно.

Звездата на Реал Мадрид не съумя да участва на рождения ден на хлапетата поради мач на португалския народен тим. И тази ситация се оказа еднообразно неприятна както за него, по този начин и за Ева и Матео.

Родригес показа няколко фотоси от детското празненство, за каквото несъмнено всяко дете може да мечтае. Всеки рожденик си има своя тематична торта, а купонът минава с доста усмивки и радостни игри. Джорджина се грижи за децата на Роналдо като за свои и сигурно нищо не им липсва.

Нищо, с изключение на татко им. Любимата на Роналдо разгласява и друга фотография в профила си в Instagram и под нея написа, че не са съумели да се насладят на втория рожден ден на близнаците, тъй като са имали потребност татко ми да бъде до тях.

Коментарите под поста не закъсняха, а доста от почитателите на Родригес се пробваха да я успокоят, потвърждавайки, че Роналдо е направил своя подарък за хлапетата - следващия си хубав гол, написа Daily Star.

Самият Кристиано не пропусна също да употребява обществените мрежи като канал, в който да означи фамилния празник. Той показа фотография на Ева и Матео и към нея добави, че е доста неприятно, че няма по какъв начин да е с тях на този ден. Но значимото е, че майка им е с тях. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР