Връзката на известната руска ТВ водеща Виктория Боня и френският

...
Връзката на известната руска ТВ водеща Виктория Боня и френският
Коментари Харесай

По-лоша от проститутка! Френски милиардер се изръси с $500 000 за красивата водеща Виктория и се видя в чудо от връзката им

Връзката на известната съветска ТВ водеща Виктория Боня и френският подхващат Пиер Андюран се оказа пиар ход. По време онлайн видео в Instagram, красивата водеща декларира, че търговецът на нефт и притежател на капиталов фонд й е платил голяма сума пари, с цел да му се прави на гадже, само че малко след нея милиардерът разкри шокиращи обстоятелства за връзките им.

Романсът между Виктория и френския милиардер стана известен през пролетта на 2017 година. Двойката се появи ръка за ръка на червения килим на филмовия фестивал в Кан. По-късно рускинята каза в интервю, че новият й любовник я е завладял с разговори за черни дупки, квантова физика и много интелект.


" Срещнахме се в Лондон. Мой приятел ни запозна. Завладя ме с ума си, дълбочината на мисълта и съдържанието на думите му ", споделя красивата Виктория.



През септември тази година, двойката обяви раздялата си. Бившите любовници отказаха да посочат причините, поради които бурната им любов приключва. И сега стана известно, че причината е проста - никога не е имало връзка. По време на живото си излъчване Боня заяви, че Пиер Андрюан е платил половин милион долара за фалшивите им отношения.

Малко след като Виктория призна за шашмата, милиардерът също разкри подробности около " аферата ".

Пиер побърза да разкаже своята версия за случилото се. Той определи думите на Виктория като " фантастика ", но въпреки това призна, че е дал 500 хиляди долара, за да се появи на публични места с нея няколко пъти.



" Не бих правил секс с жена като нея и не съм й плащал, за да популяризирам връзката ни. Помолих я да не говори за нас. Аз не съм отделна личност и не ме интересува вниманието и мнението на хора, които не познавам ", обясни той.

" Не разбирам защо Виктория разказва тези истории. Това, което прави е по-лошо от проституция. Тя е пристрастена към лъжите и е много фалшив човек, Веднага щом я опознах, реших да прекратя отношенията си с нея ", разкрива още милиардерът.

Освен това, Пиер я определи като жена, която живее извън възможностите си и само създава илюзията за луксозен живот. Всъщност, именно той плаща на телевизионната звезда наем на апартамент в Париж за една година.


" Тя само се преструва пред света, че е страшно богата. Виктория нямаше дори пари, за да плати и наема на апартамента, в който живееше с дъщеря си ", допълва Андюран.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР