Връзката на Гуинет Полтроу и Крис Мартин бе истинска любовна

...
Връзката на Гуинет Полтроу и Крис Мартин бе истинска любовна
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и Крис Мартин – любов като на Ромео и Жулиета

Връзката на Гуинет Полтроу и Крис Мартин бе същинска любовна история, наподобяваща тази на Ромео и Жулиета. След брак, траял десетилетие, двамата обявиха, че се разделят " със сърца, цялостни с горест ". Говори се, че са се борили за брака си в продължение на година, само че решението им за разлъка е било осъзнато, а любовта сред двамата към момента не била свършила... а и до ден сегашен не е. От връзките им се раждат две деца – Епъл, която напълно скоро навърши 16 години, и Моисей – на 14 години.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) на Апр 7, 2020 в 11:55 PDT

Крис израства в нормално семейство в Девън, Англия. По-късно учи в Ancient World Studies в Лондон, преди да се прочуе като фронтмен на групата Coldplay. Гуинет пък е щерка на актрисата Блайт Данър и филмовия продуцент Брус Полтроу, а специалностите на родителите й и непрекъснатите им задължения постановат израстването й в Лос Анджелис. 

Слух, който се тиражира в таблоидите, дава началото на сантименталната им връзка. През 2002 година се приказва, че двамата се срещат, само че в действителност... по това време те въобще не се познават персонално. По-късно Гуинет разяснява обстановката по този начин: " Смешно е, че всички бяха почнали да пишат, че излизаме, а в действителност в никакъв случай не се бяхме срещали ". Именно възприятието й за комизъм печели Крис. По това време той е на концерт в Лос Анджелис, на който трябвало да пристигна съответна актриса, само че неналичието й ядосва певеца и от сцената той споделя: " О, това парче звучи за моята другарка Гуинет Полтроу ".

В последна сметка, двамата се срещат, само че на различен концерт с помощта на член на групата Coldplay. Той моли Гуинет да се срещне с Крис зад сцената, където след това пламва обич от пръв взор... или най-малко по този начин ни се желае да имаме вяра. Това се случва единствено 3 седмици, откакто бащата на актрисата умира ненадейно през октомври 2002 година от сърдечен удар  след дълга борба с рак на гърлото. Романсът й с Крис обаче несъмнено й оказва помощ да се оправи с болката от загубата на татко си. 



Официалното удостоверение на връзката им сякаш идва от майката на Гуинет – Блайт, която в свое изявление споделя, че Крис е написал известната ария Fix You особено за актрисата: " Той написа песента, когато татко й умря, а аз рева всякога, щом я чуя ".

Крис и Гуинет доста пъти бяха забелязвани дружно на обществени събития, макар че рядко говореха за връзката си. В свое изявление Крис разяснява, че в никакъв случай не приказва за жена си: " И двамата сме с обществени специалности, само че се опитваме да запазим персоналния си живот единствено за нас ". Година по-късно двамата подписват брак, а на Коледа актрисата афишира, че е бременна. През първите месеци от бременността двамата ловко успяват да разделят времето си сред Лондон и Лос Анджелис, само че през 2004 г. официално се местят в Лондон. " Притеснявам се да отглеждам дете в Америка ", споделя тогава актрисата, две години по-късно тя още веднъж е бременна.

През септември 2011 година актрисата споделя, че двамата минават през интервали, които не са напълно розови: " Винаги споделям, че животът е дълъг и в никакъв случай не знаеш какво ще се случи ". Година по-късно се появяват и първите признаци за неприятности в връзките им, тогава в медиите се появи слух, че Гуинет изневерява на Крис с юриста Кевин Йорн. Въпреки отричането и от двете страни на тези клюки обаче, Гуинет и Крис се разделят малко по-късно. Дали повода е тази, или е друга, евентуално в никакъв случай няма да се разбере, само че едно е хубаво – двамата и до ден сегашен са в прелестни връзки и са горди родители на две страхотни деца. 


 Камерън Диас и Бенджи Мадън: няма невъзможни неща
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР