Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев

...
Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев
Коментари Харесай

Деси Банова чака близнаци от Плевнелиев!

Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила се развива по-шеметно и от най-смелите прогнози.

Два месеца след телевизионното самопризнание на някогашния президент, че със синоптичката са влюбени и живеят дружно, в този момент пристигна и още една сензационна вест за двойката – те чакат поколение, заяви "Уикенд ".

При това бебета им ще са не едно, а две. Самата метеороложка се похвалила преди няколко дни пред хора от приятелския си антураж, че е ходила на обзор с ултразвук и той посочил, че носи в утробата си близнаци.

Самата синоптичка доста се радвала, че ще има две дечица от обичания си, само че в същото време била много обезпокоена за фигурата си. От свои приятелки тя знаела, че бременните с близнаци дами карат по-тежко месеците преди раждането и наедряват фрапантно. „ Убедена съм, че Росен ще ме обича даже да заприличам на слоница ", самоуспокоявала се тя.

Още когато връзката й с президента стана обществено известна, Банова разгласи, че желае деца от новия си мъж. Според осведомени тогава тя към този момент е била заченала от някогашния държавен глава, само че на този стадий не желаела да оповестява това.

Новината, че звездна двойка №1 на 2017 година ще се снабди с общи наследници изяснява за какво Плевнелиев и изгората му са толкоз щастливи в последно време. Навсякъде, където се появят дружно, двамата сияят като ученички, усетили за пръв път любовните трепети. Причината за тийнейджърското им и на моменти несъответстващо държание е точно насладата им от бременността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР