Връзката на Албена Михова с победителя във втория сезон на

...
Връзката на Албена Михова с победителя във втория сезон на
Коментари Харесай

Голямата любов на Албена Михова е полицай Николов от „Пътят на честта” ! Актьорът разбил сърцето й заради манекенка

Връзката на Албена Михова с спечелилия във втория сезон на „ Мюзик айдъл ” Тома Здравков бе най-обсъжданата, само че не музикантът е огромната й обич. Това не е даже бащата на единствения й наследник Мартин – операторът в Би Ти Ви Стефан Желанков. Мъжът, разрушил сърцето на Албена е студентската й обич Петър Калчев. Актьорът нашумя с присъединяване си в крими поредицата „ Под прикритие ” и като проверяващия служител на реда Николов в сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова телевизия, дочу HotArena.

И Албена, и Петьр, са родом от Варна и се познавали още от деца. Когато решили да нападат театралната академия, те към този момент били двойка. Петър се увлякъл по актьорството около Албена, която е потомствена актриса. Още от раз, през 1994 година Михова била призната в компетентност „ Кукли ” в НАТФИЗ. За разлика от нея, влизането на Петър се оказало много мъчно. Той кандидатствал няколко пъти до момента в който го одобряват в същата компетентност.
По време на бурните си студентски години в НАТФИЗ Калчев се залюбил с красива манекенка и по този начин разрушил сърцето на Албена. Чувствителната актриса дълго страдала поради измяната на мъжа, с който израстнали дружно и с който претърпяла първите си любовни трепети. От терзанията я избавила работата. Колоритната актриса попаднала в екипа на предаването „ Хъшове ” още до момента в който била студентка и останала в предаването цели 4 години. След това славата я връхлетяла и се трансформирала в една от звездите на „ Шоуто на Слави ”, където останала още 2 години.

Албена забременяла от оператора на занимателното предаване Стефан Желанков , само че скоро откакто родила сина си Мартин, безогледно била изоставена от него. Слави Трифонов пък я уволнява още до момента в който е с бебе на ръце и след няколко месеца в недостиг, актрисата почнала работа в  Малък градски спектакъл „ Зад канала ”. Именно там ориста още веднъж я срещнала с първата си и най-голяма обич – Петър. След 2 години работа в Пазарджишкия спектакъл, през 2000 година Калчев станал част от трупата на същия спектакъл. Макар и мъчно, Албена съумяла да превъзмогне измяната му и му дала прошка.
Изневярата му обаче белязала целия й живот. Албена като че ли била орисана да не й върви в любовта, а мъжете до нея непрестанно да я разочароват. След куп разочарования на любовния фронт, звездата на „ Маскираният артист ” тотално се е отчаяла, че в миналото ще срещне своята половинка. На Албена не й липсвали ухажори, само че нейната непокорност и мощен дух ги плашели. Михова почнала да се помирява, че на остарели години ще си живее сама с няколко котки – съвсем като цветистите закани на Шеф Петров във „ ВИП Брадър ”.

След бурната обич, която изживяла с Петър и с някогашния оператор от „ Шоуто на Слави ” Стефан Желанков, Михова имаше 6-годишна връзка с рокаджията Това Здравков. Двамата имаха разлика от над 10 години във възрастта, която се оказа съдбовна за връзката им. Албена на няколко пъти на смешка отбелязала, че няма да се разсърди, в случай че Тома си хване някоя млада мацка, с цел да му роди наследници, защото тя нямала никакво предпочитание за още деца. С тези думи тя като че ли сама провокирала края на връзките им.
„ Албена в никакъв случай не е имала илюзии, че с Тома ще остареят дружно. Когато се разделиха, страда седмица, две, а по-късно се върна към нормалните си занимания, бурния си обществен живот и срещите. Бързо го преодоля, за разлика от доста дами на нейните години, които биха трансформирали такава разлъка в покруса ”, възхищават се на духа на комедийната актриса нейни сътрудници.
Огорчението на Албена от Тома било толкоз огромно, че искрено е признавала по какъв начин ще го подмине, в случай че го срещне инцидентно. За похлупак тъкмо, когато схванала за изневярата на Тома Здравков и ближела рани, разочарованата Албена научила, че нейното дългогодишно гадже Петър Калчев е станал татко на момченце. Бащата на нейния наследник пък към този момент е баща на цели 4 деца.

В действителност  звездата от „ Пълна лудница ” е претърпяла надалеч по-тежки разочарования в живота от разрушеното си сърце . Останала сираче едвам на 13 години, Михова в никакъв случай не е разчитала в живота си на различен, с изключение на на себе си. Актрисата нямала никакво желание да се трансформира след толкоз години и занапред да се трансформира в кротка стопанка. С това предопределила и идващите си любовни връзки.
С последния си прочут другар – футболистът Николай Колев, останаха едвам няколко седмици гаджета. След това двамата взеха решение да имат отворена връзка и да се виждат, когато графиците им разрешават. Спортистът така и така гонел кариера зад граница в разнообразни обори, а пък Албена нямала изключително предпочитание да се ангажира с обещания за бъдещето.  „ Тя не желае да има сериозен мъж в живота си, само че въпреки всичко желае да има човек. Това несъгласие доста й пречи, тъй като всички към нея или я употребяват, или желаят да я трансформират ”, признават приятелите на актрисата.  Точно по тази причина и Албена изцяло се отчаяла от мощния пол. Тя не вярвала, че още веднъж ще се влюби същински, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР