Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева

...
Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева
Коментари Харесай

Башар Рахал заведе любовницата в САЩ! Връзката му с Райна Караянева става все по-сериозна

Връзката на артиста Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева се развива скоростно, научи HotArena.

Двамата са неразделни и към този момент живеят под един покрив , той я е срещнал с всичките си сътрудници и другари, а в този момент са дружно в Съединени американски щати на отмора. Преди това пък бяха в Тайланд, Бали и Италия. 

Изглежда като че ли артистът задоволява всички прищявки на хубавицата и даже формалната му брачна половинка Калина Рахал била наясно с паралелната му връзка. Башо и чаровната продуцентка от години живеят разграничени на разнообразни континенети, само че към момента не са се развели пред закона поради двете им деца. Kлюката гласи, че Калина нямала нищо срещу любоните забежки на артиста, защото и тя не оставала сама през годините. Запознати издават, че съпрузите се разбрали да не си държат сметка и се уговорили всеки да прекарва свободното си време, както откри за добре, писа „ Уикенд “.

Тава изискване било добре пристигнало за Рахал, който към този момент не крие възприятията си към Райна и показва близостта си с нея на обществени места. По време на престоя им в Съединени американски щати той обмислял да я запознае с двете си дъщери, само че към този момент се въздържал да ги среща. Актьорът се тормозил, че девойките няма да реагират добре и към момента се колебаел по какъв начин да постъпи. 

Нещо, което не криеш, само че не парадиш с него, се назовава персонално, а не скрито ”, разяснява наскоро Караянева в персоналния си профил в обществената мрежа. Тя ясно съобщи, че връзката й с артиста не е просто въодушевление. Като доказателство за това дори го показала на сина си. Райна също има дете от предходна връзка, само че от дълго време е разграничена с бащата, а 5-годишното хлапе приемало добре новия мъж в живота й. 

Башар и любовницата му се познават около взаимната им работа  в „ Лотария България ”. През 2016 година той стана водещ на шоуто, а стройната хубавица се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от артиста, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си.  Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на детето си - Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Дали случката й с Рахал е причина за разлъката, не става напълно ясно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР