Връзката между режисьора Ники Илиев и актрисата Саня Борисова е

...
Връзката между режисьора Ники Илиев и актрисата Саня Борисова е
Коментари Харесай

Ники Илиев зачеркна завинаги Саня

Връзката сред режисьора Ники Илиев и актрисата Саня Борисова е в предишното от близо две години, само че двамата продължаваха да поддържат креативно партньорство. Миналата година някогашните съпрузи дружно обикаляха фестивали у нас и по света, с цел да показват последната си лента”Нокаут, или всичко което тя написа” на Илиев, в който Саня има основна роля дружно с американската звезда Гари Дурдан.



Досега тя постоянно е изпълнявала централния облик във филмите на някогашния си брачен партньор, само че през днешния ден Илиев търси нова муза. В персоналния си профил във Facebook Илиев написа: "Правим кастинг за новият ни филм, "Завръщане ". За две от главните функции търсим жена сред 22-29г и мъж към 35-40г. Заповядайте на 28ми март сред 10 и 16ч в Нов Театър НДК "

Илиев и екипът му обикалят Пловдив в търсене на подобаващи места, където да бъдат направени фотосите. Ники сортира местоположения към Гребната база, Небет тепе и по уличките на Стария град в компанията на водещия на новините Богомил Грозев и новата световна двойка Башар Рахал и Райна Караянева.

Репетициите за петата режисьорска лента на Илиев след "Кажи здравей на баща ", "Чужденецът ", "Нокаут или всичко, което тя написа ", и "Живи митове " към този момент текат, а в прослойка са Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Даниел Ангелов. Самият режисьор също ще се изяви и като артист.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР