Връзката между Мария Игнатова и Енчо Керязов вече е достояние

...
Връзката между Мария Игнатова и Енчо Керязов вече е достояние
Коментари Харесай

Е Сега Вече Стана Големият Въргал! Съпругата На Любовника На Мария Игнатова Щурмува Безпощадно! Ето Снимки, Приказката Се Превърна В Хорър!

Връзката сред Мария Игнатова и Енчо Керязов към този момент е притежание на цяла България. От месеци се написа за любовта им, поради която водещата на „ Господари на ефира “ заряза дългогодишната си половинка Димитър Рачков.

Всичко това, напълно разбираемо, стигна и до ушите на дамата на спортиста – Дима. Макар да живее със синовете им в чужбина, тя побесняла от яд по тази причина, че фамилията им е обсъждано и разнищвано в медиите.

Близки до Керязов, който сега е още веднъж у нас, с цел да провежда следващата „ Нощ на звездите “ разкриха, че Дима е сложила експлицитен ултиматум на спортиста.



„ Писна ми от тези нелепости! Следващия път като отидеш в България, желая да оправиш нещата. И повече да не слушам за тази Мария. Приключваш с цирка или аз завършвам с теб “, креснала на мъжа си Дима.

Тя даже стигна до такава степен, че да изтрие статуса си на омъжена жена в обществената мрежа и още веднъж се писа сингъл. Енчо Керязов се опитвал да я убеди, че я обича ужасно доста и не желае да има вяра на нелепости, само че тя не щяла и да чуе.

Лошото е, че синовете им Ангел и Радостин също почнали да се нервират и да гледат татко си с съмнение. Какво ще последва отсега нататък и дали Енчо ще се раздели с Мария Игнатова. Или пък ще съобщи самоуверено пред всички, че в никакъв случай не е имал връзка с нея, написа разкрития.ком.

Тепърва ще разберем какво има да става в този любовен триъгълник и коя от двете дами ще победи най-после.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР