Връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер отива към своя

...
Връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер отива към своя
Коментари Харесай

Истина ли е? Григор и Никол се разделят, защото…

Връзката сред Григор Димитров и Никол Шерцингер отива към своя край. С тази вест гръмна през днешния ден вестник “Сън ”. Таблоидът излиза с просторен материал, заглавието на който е, че 2-годишщната сантиментална връзка сред двамата е станала пленник на натоварените графици и кариери.

В последните два месеца Шерцингер е непрекъснато на път поради разнообразни задължения, а това в цялостна степен важи и за Григор, който съвсем всяка седмица е на друго място по света. Според изданието в същото време връзките сред двамата са се влошили, защото единствата им опция за връзка е по телефон.

Никол загатна за проблемите в епизод на X-Factor, който бе излъчен през предходната седмица. В него тя сподели непосредствено на сътрудниците си в журито Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озбърн: " Търся си брачен партньор. "

Преди 3 месеца Григор и Никол изглеждаха по-влюбени отвсяко по време на сантиментална почивка в Капри. Преди това Шерцингер бе пристигнала и в България в компанията на своя обичан.

Големите дистанции и мислите на певицата за сватба обаче слагат връзката им на карта. " Никол вкарва сърце и душа в X-Factor, а Григор има претрупан подготвителен режим ", споделя източник пред " Сън ". " Те са отдадени един на различен, само че са изнервени, че единствената им същинска връзка е по телефона. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР