Връзката между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев става все

...
Връзката между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев става все
Коментари Харесай

Гери-Никол запозна новия си с родителите

Връзката сред Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев става все по-сериозна. Яката дупара към този момент е срещнала родителите си с гаджето. Това се е случило преди броени дни. Заради затварянето на градовете и карантинатапевицата е поканила обичания си да се реалокира за известно време при нея в родната й Варна. А родителите й нямат нищо срещу, даже в противен случай, те са впечатлени от избраника й.

Първоначално двамата били скептично настроени към Дани, само че той съумял да ги изненада прелестно. Още от първите минути на запознанството им таткото и майката на звездата си трансформирали мнението.

View this post on Instagram
A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on Feb 14, 2020 at 1:14pm PST

Самите влюбени не устоят да стоят по през целия ден на едно място и много постоянно вървят на разходки по плажа. Именно крайник морето ММА боецът се изясни в обич на Гери. Дани изрисува голямо сърце, в което написа името на обичаната си. Любопитното е, че двамата живеят дружно и в София. Мачото се изнесе от ергенската си квартира и заживя в жилището на Яката дупара, написа България през днешния ден.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР