Връзката между бившия президент на САЩ Бил Клинтън и работилата

...
Връзката между бившия президент на САЩ Бил Клинтън и работилата
Коментари Харесай

Връзката между Клинтън и Моника Люински ще бъде разказана в сериал

Връзката сред някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън и работилата като стажант в Белия дом Моника Люински, както и процедурата по импийчмънт от 1999 година, ще бъдат разказани в третия сезон на сериала " Американска престъпна история ", оповестява " Би Би Си ".

Излъчването на сериала ще бъде по време на акцията за идващите президентски избори в Съединени американски щати през 2020 година Копродуцент ще бъде самата Люински. В нейния облик ще влезе актрисата Бийни Фелдщайн. За момента не е известно кои артисти ще изиграят Бил и Хилъри Клинтън. Премиерата на първия епизод е планувана за 27 септември, 2020 година

Пред списание " Венити Феър " Люински съобщи, че в началото се колебаела и била много уплашена от присъединяване си в продукцията. " Хората употребяват и описват моето присъединяване в тази история от десетилетия ", сподели тя и добави, че едвам в последните години е съумяла да вземе историята си " в свои ръце ".

" Много съм признателна за метода, по който израснахме като общество ", сподели 46-годишната Люински, визирайки придвижването #MeToo. " Това не е единствено мой проблем. Хора с власт, най-много мъже, непрекъснато се възползват от тези, които са им подчинени по всевъзможен метод. Много хора ще видят това точно като такава история и затова, за жалост, тя постоянно ще е настояща ", приключи тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР