Връзката между Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър беше наблюдавана от

...
Връзката между Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър беше наблюдавана от
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер и бившата му съпруга забравиха старите обиди, за да се грижат за семейството

Връзката сред Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър беше следена от всички почитатели на артиста. Но даже и след раздялата Арнолд и Мария не престават с обич да се грижат за децата си.

Началото на тяхната любовна история

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се срещат през 1977 година, когато водещ на телевизионни вести показва културист на другарка на тенис шампионат. Те живееха в разнообразни светове. Арнолд беше единствено на 20 години и към този момент имаше 5 трофеи Мистър Вселена зад тила си, до момента в който Мария се занимаваше с журналистическа кариера. Арнолд взе участие в доста огромни планове, а Мария последователно си проправя път в екипа на CBS News.

Години по-късно, през април 1986 година, те се женят в Масачузетс. В този специфичен ден те се посмяха дружно и споделиха хубави мемоари, наслаждавайки се на празника и началото на нов значим стадий от живота им.

Попълване в фамилията

През декември 1989 година двойката има щерка Катрин. Но Арнолд и Мария желаеха доста деца. Ето за какво през идващите години фамилията им пораства и пораства. Кристина е родена през юли 1991 година, последвана от Патрик и Кристофър през 1993 година и 1997 година

Тежки времена настъпиха

Въпреки обстоятелството, че в миналото са били любящо семейство и една от най-влиятелните двойки в Холивуд, един ден Арнолд и Мария оповестиха, че се развеждат. Те увериха, че децата остават център на живота им и ще продължат дружно да отглеждат наследници.

След раздялата те продължиха да се грижат за децата

Родителите към момента поддържат близки връзки с децата си. Винаги честват дружно рождени дни и специфични мотиви. И до момента в който някои споделят, че любовта на Арнолд и Мария може да не е взаимна, ние виждаме какъв брой доста обичат всички членове на фамилията си.

Любов и почитание към фамилията

През 2020 година цялото семейство отпразнува рождения ден на Арнолд. Въпреки че децата са пораснали и някои към този момент са основали свои фамилии, те към момента демонстрират какъв брой доста обичат родителите си.

Появата на внуци

Арнолд и Мария към този момент са станали баба и дядо. Когато огромната им щерка Катрин роди първото им дете, тя сподели, че защото сходна роля е нова за тях, те могат да бъркат, само че дават всичко от себе си, с цел да са сигурни, че всички членове на фамилията усещат обич и грижа.

Тогава Катрин роди второ бебе. Арнолд и Мария са щастливи, че фамилията им продължава да пораства.

Арнолд и Мария не разрешиха на минали недоволства да повлияят на фамилните връзки

Въпреки обстоятелството, че Арнолд и Мария към този момент не живеят дружно и всеки има собствен личен живот, те постоянно ще поддържат децата си. Те са подготвени да оказват помощ на всеки член на фамилията във всеки един миг.

Какво мислите за връзката на Арнолд и Мария?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР