Враца. Враца се поклони пред Апостола на свободата. Това съобщиха

...
Враца. Враца се поклони пред Апостола на свободата. Това съобщиха
Коментари Харесай

Враца: С възпоменание пред паметника на Васил Левски в града бяха почетени 146 години от гибелта на Апостола на свободата

Враца. Враца се поклони пред Апостола на свободата. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На възпоменанието пред паметника на Васил Левски, в центъра на града участва националният представител от парламентарната група на ГЕРБ от област Враца Станислав Попов.
„ Скъпи съграждани, не трябва да забравяме, че главните фантазии на Васил Левски се сбъднаха – имаме свободна страна, самостоятелна черква и светско обучение. От нас се изисква да знаем нашето минало, да го носим с горделивост в сърцата си и да работим за положителното на страната ни. Ако го създадем, то сигурен съм, че делото на този популярен българин няма да е било на вятъра. Гордейте се, че сте българи всеки ден и почитайте паметта на нашите предшественици освен в деня на тяхната крах или рождение. Само тогава ще бъдем почтени продължители на делото Апостола “, сподели в словото си кметът Калин Каменов.
На отбелязването, във връзка 146-та годишнина от гибелта на Апостола участваха още Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, регионалният шеф Малина Николова, ръководителят на Общински съвет – Враца Румен Антов, общински съветници, шефове на институции, възпитаници и жители.
Венци пред паметника на Апостола бяха поднесени от името на министъра на районното развиване и благоустройството инж. Петя Аврамова, евродепутата Владимир Уручев, народните представители Красен Кръстев и Станислав Попов и Политическа партия ГЕРБ – Враца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР