Враца софтуер общество стартира серия от безплатни демо уроци. Всички

...
Враца софтуер общество стартира серия от безплатни демо уроци. Всички
Коментари Харесай

Враца софтуер общество провеждат безплатни демонстративни уроци по програмиране

Враца програмен продукт общество започва серия от безвъзмездни демо уроци. Всички искащи би трябвало да дойдат на място в ИТ центъра на ул. Кокиче 14, като е налага се да разполагат със личен преносим компютър. За тези, които не разполагат с подобен, уредниците дават за прилагане няколко компютъра на място.
Занятията се организират по двете съществени посоки в курса - уеб програмиране с php и java & android технологии. Лекторите са хора, минали сполучливо 9-месечното образование. Първата работилница ще се организира на 20 юни от 18:30 до 20:00 ч., а идващите две ще са надлежно на 26 и 28 юни. Актуална информация за демо уроците и други събития може да намерите на фейсбук страницата на организацията https://www.facebook.com/vratsasoftware.
Курсовете на Враца програмен продукт общество са най-хубавата опция да избягаш от рутинната работа и да се преквалифицираш в някоя от специалностите на бъдещето. Успешно приключилите курсисти ще имат опция да стартират в стаж в софтуерна компания в града. Обученията са предопределени за възпитаници в гимназия и възрастни. За повече информация и кандидатстване за цялостната стратегия може да посетите страницата http://school.vratsasoftware.com/train-devs.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР