Враца софтуер общество предоставя нова възможност за обучение на всички,

...
Враца софтуер общество предоставя нова възможност за обучение на всички,
Коментари Харесай

Враца софтуер стартира курс по ReactJS за хора с опит в програмирането

Враца програмен продукт общество дава нова опция за образование на всички, които желаят да надградят знанията си по програмиране и да се превървант в едни от най-търсените експерти в сферата, научи BulNews.
От март започва курс по . Всеки, който има съществени знания по Java, Javascript, PHP, или друга техонология и HTML/CSS и желае да усъвършенства уменията си, може да се запише за образованието на
Срокът за кандидатстване е до 7 март посредством попълване на контактна форма на уеб страницата на сдружението, като към нея би трябвало да се прикачи CV и линк към GitHub с последните планове, по които искащият е работил.
Лектор на курса, който е с дълготрайност 3 месеца, ще бъде един от най-хубавите експерти по React Георги Пеков, който е с съвсем 10-годишен опит в програмирането.
Обучението включва доктрина и доста процедура и ще се организира в комфортно за учащи и работещи време.
Най-добре представилите се курсисти ще имат опция да стартират заплатен стаж към софтуерна компания. За стимулираните и отлични курсисти са планувани и стипендии.
Вече 7 години Враца програмен продукт общество провежда курсове по програмиране и други цифрови специалности. През образованията са минали стотици врачани, а над 50 индивида работят предизвикателна и добре платена работа.
Ако желаете да се развивате сполучливо в ИТ сферата, побързайте да се запишете за курса по

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР