Враца. Шампионът на България Лудогорец постигна инфарктна победа при гостуването

...
Враца. Шампионът на България Лудогорец постигна инфарктна победа при гостуването
Коментари Харесай

Лудогорец победи с гол в 97-ата минута във Враца

Враца. Шампионът на България Лудогорец реализира инфарктна победа при гостуването си на Ботев (Враца) в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Важните три точки, които може да се окажат решаващи в борбата за купата, пристигнаха след гол в 97-ата минута на Пиерос Сотириу.

Голмайсторът на шампионата се разписа в последната секунда, откакто реферът Драгомир Драганов бе дал продължение от шест минути, само че поради забавянето на играта се игра още 40 секунди, а в точно в тях таранът бе прецизен и усили задатъка пред ЦСКА на шест точки. Преди това 18-годишният Мирослав Маринов даде задатък на врачани още в 3-ата минута, а Сантана изравни в 17-ата минута след груба неточност в отбраната на домакините.

На калния терен във Враца, който даде преимущество на врачани, домакините се раздадоха на 100% и би трябвало да съжаляват, че не взеха първата си точка през 2022 година.

Лудогорец записа четвърта поредна победа в шампионата след тези против Арда (4:0), Черно море (2:1) и Славия (3:1).

Другият кръг " орлите " одобряват Левски, а врачани ще имат пряк конфликт в борбата за оцеляване на стадион " Васил Левски " против Локомотив (София).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР