Враца. На две улици във Враца стартират строително-ремонтни дейности по

...
Враца. На две улици във Враца стартират строително-ремонтни дейности по
Коментари Харесай

Враца: Започват ремонти по улиците „Иванка Ботева“ и „Борис Коцев“

Враца. На две улици във Враца започват строително-ремонтни действия по „ Интегриран план за воден цикъл на град Враца “ - фаза II. Поради тази причина ще бъде краткотрайно лимитирано придвижването на два основни булеварда в града, оповестиха от пресцентъра на Община Враца.
За времето от 28 юни до 1 юли на ул. „ Иванка Ботева “ стартират належащи поправки. В този интервал ще бъде въведено ограничаване на пътното придвижване в сектора от бул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Стоян Кялъчев “.
Временна организация на придвижването ще бъде въведена от 28 юни до 16 юли в сектора от бул. „ Христо Ботев “ до бул. „ Васил Кънчов “. Причината за лимитираното придвижване в този регион е стартирането на ремонтни действия по Главен колектор IV по ул. „ Борис Коцев “.
Във връзка с идните ремонтни действия, компанията – реализатор „ Понсстройинженеринг “ АД е разлепила уведомления, за да се срещнат живущите в тези елементи на града с идната краткотрайна организация на придвижване. Също по този начин компанията ще сложи и съответната отвесна сигнализация за организация на пътното придвижване.
Движението на моторни - транспортни средства ще се възстановява неотложно след привършване на ремонтните действия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР