Враца. Многократно отправихме нашите послания към гражданите на област Враца

...
Враца. Многократно отправихме нашите послания към гражданите на област Враца
Коментари Харесай

Европейски избори: Д-р Иво Ралчовски, ГЕРБ към жители на Враца: Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа

Враца. „ Многократно отправихме нашите послания към жителите на област Враца и изказахме нашите причини, с които заставаме пред вас. Споделихме постигнатото и визията за бъдещето, а то е положително тогава, когато имаме мощно посланичество в Европейския парламент. Ние, от ГЕРБ, и нашите другари от Съюз на демократичните сили сме членове на огромното семейство на Европейската национална партия (ЕНП). Това е партията, съдействала за развиването на Европа. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на заключителното събитие на предизборната акция в парк „ Дъбника ” във Враца, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Своята поддръжка за неговата кандидатура показаха регионалният координатор на ГЕРБ-Враца инж. Петя Аврамова, националният представител Красен Кръстев, регионалният шеф и общински началник на партията Малина Николова, кметът на община Враца Калин Каменов, кметът на Козлодуй Маринела Николова и регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова.
„ Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа, знаят по какъв начин се работи в Европа и са го потвърдили със своя принос в европейските политики. Дайте своя глас, с цел да продължим да бъдем почтени членове на Европейския съюз ”, прикани доктор Ралчовски.
„ С Вашето наличие давате мощна поддръжка за претендента на Северозапада доктор Иво Ралчовски. Аз съм горда, че той е в листата на ГЕРБ. Благодарение на нашите обединени старания област Враца трансформира своя образ. Имаме по-добри пътища, санирани учебни заведения и детски градини. Вярвам, че с Вашата поддръжка на 26 май с номер 12 в бюлетината Враца ще има евродепутат, който ще пази ползите на Северозападна България. Призовавам Ви да подкрепим доктор Ралчовски, да подкрепим листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, тъй като в нея са включени знаещи, можещи, способени и потвърдили себе си експерти ”, сподели Петя Аврамова.
„ В навечерието сме на значим за България и Европа избор. Нека подкрепим ГЕРБ – партията, която не е губила избори 12 пъти ”, акцентира националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.
Общинският началник на партията и регионален шеф на Враца Малина Николова бе безапелационна, че Враца следва европейски път на развиване. „ Всички ние дружно ще създадем по този начин, че този път на развиване да продължи. Враца има дух и сърце. Доказвали сме го постоянно, ще го потвърдим и на 26 май ”, уточни Малина Николова.
Кметът на община Враца Калин Каменов акцентира, че Враца се развива и трансформира с помощта на положителното ръководство на европейски средства. „ Аз имам вяра, че когато в Екологичен потенциал има човек като доктор Ралчовски, който носи Враца в сърцето си, поддръжката за нашия район ще бъде още по-сериозна. Сигурен съм, че на 26 май всички ще изразим поддръжката си към него ”, добави Калин Каменов.
Областният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова съобщи, че европейският път е единственият за България. „ Радвам се, че тук има толкоз доста хора, за които е значимо в каква България и в каква Европа ще се разсънят на 27 май. Гласувайте с отговорност, разсъдък, със сърце. Гласувайте за себе си и за своите деца с номер 12 в интегралната бюлетината ”, прикани Ирина Иванова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР