Враца. Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които

Враца. Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които ...

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Ние изпълняваме ангажиментите си и резултатите са налице.

Враца. „Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които инвестират в обучения на персонал, внедряват иновации, повишават своята конкурентоспособност. Благодарение на членството ни в ЕС, имаме свобода на движение на стоки, услуги, капитали и хора. Млади хора се обучават и обменят опит в други страни по програма ЕРАЗЪМ +, средствата за която ще бъдат близо 2 пъти повече в следващия програмен период. Това са част от причините, поради които изборите за членове на Европейския парламент са важни”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща с представители на три фирми в град Враца, съобщи от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
„Благодарение на усилията и авторитета на евродепутатите от ПП ГЕРБ Европа познава България. Това са хора с висок професионализъм, познават изключително добре работата на европейските институции, ползват се с доверие и резултатът от работа им е налице - увеличен бюджет за България с 4 млрд. лева, десетократно намалени такси за банкови преводи, премахнати такси за роуминг. Имам честта да бъда част от силната листа на ГЕРБ, която включва хора с висока експертиза и опит в своята област”, каза още д-р Ралчовски. Той подчерта, че е важно да се споделят европейските ценности от всички страни-членки на ЕС и уточни как европейското законодателство влияе върху ежедневието на българските граждани.
„Преди четири години застанахме пред вас с конкретни обещания и мото "Видими резултати". Днес в качеството си на действащ общински съветник мога да заявя, че ние изпълняваме ангажиментите си и резултатите са налице. Променен облик на града – в социална, образователна инфраструктури”, припомни д-р Ралчовски.
„Нека продължим европейското развитие на България, на Северозапада. Гласувайте за ПП ГЕРБ на 26 май", призова д-р Ралчовски.
„Северозападна България има единствен представител за кандидат за евродепутат в лицето на д-р Иво Ралчовски. Нека го подкрепим”, призова присъстващите общинският съветник от ГЕРБ Владимир Христов. Своята подкрепа за д-р Иво Ралчовски изрази и Момчил Калистратов - член на общинското ръководство на ГЕРБ - Враца.

Източник: focus-news.net