Враца е домакин на фестивал на технологиите „Tech4Young Vratsa 2019“,

...
Враца е домакин на фестивал на технологиите „Tech4Young Vratsa 2019“,
Коментари Харесай

Фестивал запознава младежите от Враца с ИТ индустрията

Враца е хазаин на фестивал на технологиите „ Tech4Young Vratsa 2019 “, който цели да запознае младежите в града с ИТ промишлеността в България и да разгърне пред тях всичко, което им е нужно за реализацията в тази сфера, както и компликациите по пътя.
Събитието ще се организира на 12 октомври (събота) в Голямата зала на Младежки Дом – Враца от 10:00 до 17:30 часа. Не е нужна предварителна регистрация. Поканени са лектори от разнообразни софтуерни компании – локални, национални и интернационалните, а също по този начин възпитаници и студенти, които ще показват техни разработки по време на събитието.
По време на обедната отмора младежите ще имат опцията да поиграят настолни игри, както и да се насладят на трапезна вода и сандвичи, обезпечени от сътрудниците – трапезна вода „ Скакля “ и „ СоКЪТ “.
Събитието се провежда от „ Vratsa Software – младежи “ с поддръжката на Telus International и с общителното домакинство на Младежки дом – Враца, без чиято поддръжка събитието нямаше да се състои. Още информация може да намерите на фейсбук страницата https://www.facebook.com/tech4young .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР