Вратата на всяка държава по света е отворена за бранд

...
Вратата на всяка държава по света е отворена за бранд
Коментари Харесай

Легендата BiC избра София за първия си център за споделени услуги

Вратата на всяка страна по света е отворена за бранд от величината на BiC. Компанията, основана във Франция обаче избира България и София за отварянето на първия си Център за споделени услуг. Новият офис е част от световния проект за промяна на компанията през 2020 година, ориентиран към повишение на успеваемостта и създаване на конструкция за поддържане на устойчивия напредък.

Поделението BiC Services София ще консолидира административните задания и действия на компанията в областта на финанси, счетоводство и доклад, транзакции и доставяне, обслужване на клиенти и други корпоративни функционалности в Европа.

Изборът на местоположението за първия подобен център на компанията със 75-годишна история идва след сериозен и акуратен разбор.  „ Избрахме София поради положителната икономическа среда, само че и поради опцията да притеглим висококвалифицирани и образовани фрагменти с извънредно висока техническа експертиза “, показа във видеопослание изпълнителният шеф на компанията-майка Гонзало Бик, част от фамозната фамилия, дала началото на известния бранд с визия и писалка.

В BiC Services София към този момент работят 148 експерти, а вложенията досега в основаването на Центъра носят на компанията и документ за вложител клас А. Това е единствено началото, тъй като проектите на компанията са до края на 2021 година да назначи 230 души и да влага над 10,5 милиона евро в страната за същия интервал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР