Вратарят Васил Симеонов е едно от новите попълнения на Арда.

...
Вратарят Васил Симеонов е едно от новите попълнения на Арда.
Коментари Харесай

Васил Симеонов: Арда е огромна крачка напред в моята кариера

Вратарят Васил Симеонов е едно от новите попълнения на Арда. Стражът идва от Монтана. Преди това е играл за втория тим на Лудогорец, Балкан (Ботевград) и Пирин (Разлог).

Разговаряме с един от вратарите на Арда, Васил Симеонов, който подписа контракт с клуба и към този момент е част от Арда. Как се чувстваш към този момент в тима?

- Добър ден. Чувствам се ужасно, страховит колектив, атмосферата е доста добра и всичко е на едно доста високо равнище.

Успя ли да се запознаеш със съотборниците и познаваше ли някои от тях?

- Познавах се единствено с Ковачев, тъй като дружно бяхме в Лудогорец, само че както споделих, колективът е доста добър, и това ми оказа помощ.
 Милен Желев: Имах и други оферти, само че почувствах, че Арда е вярното място за мен
Милен Желев: Имах и други оферти, само че почувствах, че Арда е вярното място за мен

" Аз си бях на село, там не я усетих карантината "

Защо избра точно Арда?

- Защото старши треньорът е един от дребното в България, да не кажа единственият, който залага на български футболисти. Също по този начин треньорът на вратарите също е с доста добра визитка, и дръзвам да твърда, че тимът на АРДА е една голяма крачка напред в моята кариера, и се надявам тази крачка да е сполучлива.

Ще имаш сериозна конкуренция с Иван Караджов и Месут Юсуф, който сподели положителни мачове в края на предишното състезание. Готов ли си за тази борба?

- Определено двамата са доста положителни вратари. Знаем каква е визитката на Караджов, Месут се показа доста добре в миналите мачове, тъй че конкуренцията единствено може да ни радва.

Разкажи нещо за теб, какъв е Васил Симеонов отвън терена?

- Ами на 22 години съм, от Ботевград, обичам да извозвам свободното си време с другари, играя Playstation, общо взето е това.
 Арда подписа с осем играчи, чака още двама
Арда подписа с осем играчи, чака още двама

Всички нови ще бъдат показани със специфичен видеоклип

Кой те възпламени по футбола?

- Моят чичо, който е имал къса кариера във футбола.

В първия кръг на новото състезание Арда гостува на Монтана, от където ти идваш. Ако Николай Киров заложи на теб, ще имаш ли някакви сантименти към някогашния си тим?

- Всичко е на професионално равнище при мен, въпреки всичко там прекарах една много добра година и единствено мога да съм признателен на хората от Монтана.

Знаеш ли за ремонтните действия, които са към края на " Арена Арда "?

- Да, знам за всичко, което се прави на стадиона. Нямам самообладание да стъпя на новия терен, това е един страховит стадион, в случай че не се неистина най-новия в България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР