Вратарят Николай Михай­лов най-вероятно е изиграл по­следния си мач за

...
Вратарят Николай Михай­лов най-вероятно е изиграл по­следния си мач за
Коментари Харесай

Ники Михайлов се маха от Левски до дни

Вратарят Николай Михай­лов най-вероятно е изиграл по­следния си мач за Левски. Много малко евентуално е 31-годишният пазач да бъде в групата за гостуването на сините на Локо Пд - на 15 декември, неде­ля. След срещата тимът ще бъде разхлабен в зимна вакан­ция.

В последните дуели Михай­лов не попада в групата на Лев­ски. За последно бе измежду 18-те на 24 ноември за мача с Царско село, който бе извоюван с 2:0 на " Герена ". След това не бе в съ­става за гостуването на Берое (1:0), срещата с Черно море (1:0) за купата и домакинския триумф с 2:0 над Витоша. Причи­ната е, че Михайлов се оплаква­ше от травма в глезена.

Очаква се Николай и Левски да се разделят през зимната пауза. При­чината е, че той не по­лучи късмет от треньор­ския щаб да се потвърди. В едно изявление той ясно сподели, че не е по никакъв начин до­волен от статута си на твърда запаса, написа gol.bg. През този сезон вратарят бе под рамката единствено един път в формален дву­бой - при 5:1 над втородивизионния Спартак Варна на 1/16-финалите за Купата на България.

Вратарят се завърна в родния си клуб през но­ември 2018 година. След това направи добра зим­на подготовка и напролет бе закрепостен титуляр. Той си върна и мястото в националния тим. През лятото обаче на " Герена " ако­стира черногорецът Милан Миятович. И точно той е първи из­бор на Петър Хубчев и щаба му.

В момента дубльор на Миятович е младокът Петър Иванов. През зи­мата Левски ще опита да вземе умел пазач.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР