Вратарят ни Николай Михайлов бе основният виновник за това да

...
Вратарят ни Николай Михайлов бе основният виновник за това да
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Ако има нещо сериозно, Левски и националният отбор ще се разберат за Хубчев

Вратарят ни Николай Михайлов бе главният провинен за това да си тръгнем с точка от Прищина след тежката борба с Косово. Стражът призна, че отборът е бил леко обезверен след новините от сутринта, когато в медиите се появиха спекулации за промяната на селекционера Петър Хубчев, за който се писа, че ще поеме Левски.
 Петър Хубчев: Сега сме втори и се класираме
Петър Хубчев: Сега сме втори и се класираме

" Трябва да подобрим някои неща в чисто футболен аспект "

" Не е съществено аз да разясня тези неща за националния тим и Левски. Ако има нещо, Левски и националния тим ще се схванат. Не е прелестно дадени медии да разгласяват такива неща в деня на мача. Има го във футбола, има го и в България. Явно такава е действителността. Важното е, че успяхме да се съберем. Казах го преди първия мач, споделям го и в този момент, че се гордея с този тим ", разяснява Михайлов.
 Васил Божиков: Показахме темперамент, не сме били стреснати
Голмайсторът за България: Показахме темперамент, не сме били стреснати

" Ще забележим дали тези две точки ще бъдат задоволителни или не "

" Работата ми е да избавям положения. Поуморихме се през второто полувреме и дадохме самодейността. Косово ще затрудни много тимове в нашата група. През първото полувреме играхме доста добре. Най-важното е да бъдем здрави. Пожелавам триумф на момчетата в клубовете и да се върнем още по-силни през юни. Нормално е, имаме млади момчета, които влязоха през второто полувреме. За това сме по-опитните, с цел да ги успокояваме. Опитах се да го направя през второто полувреме. Косово показа много добър футбол. Нека гледаме действително на нещата и да крачим крачка по крачка. Всеки тим след Англия може да вземе точки. Борим се мач за мач ", сподели още Ники Михайлов.
 Ники Бодуров горделив от извоюваната точка против Косово
Ники Бодуров горделив от извоюваната точка против Косово

" Представянето ни е извънредно незадоволително "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР