Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни разказа любопитна история от дебюта

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни разказа любопитна история от дебюта
Коментари Харесай

Роналдо направил подарък на тима след червения картон срещу "Валенсия"

Вратарят на " Ювентус " Войчех Шчесни описа любопитна история от дебюта на Кристиано Роналдо за " Старата госпожа " в Шампионската лига през 2018 година Тогава португалецът си изкара червен картон, откакто дръпна за косата бранителя на " Валенсия " Жейсон Мурийо в среща от груповата фаза.

Така, съгласно разпоредбите, въведени от към този момент някогашния треньор на " бианконерите " Масимилиано Алегри, Роналдо трябвало да купи подарък на всеки от съотборниците си. Без значение, че е огромната звезда.
Червен картон или пресилено съдийско решение? (ВИДЕО) Трябваше ли Кристиано Роналдо да бъде изпъден в първия си мач за "Ювентус " в Шампионската лига?
Кристиано дълго време отказвал да се реваншира, тъй като оспорвал изгонването си. В последна сметка се предал и изненадал всички, купувайки им по един компютър iMac, показа Шчесни в своето шоу Prosto w Szczene.

" Известно време той не отстъпваше. Tвърдеше, че не е направил нищо неправилно и аленият картон е преувеличен. Отне му два месеца на разногласия, с цел да се признае за отговорен ", споделя Шчесни.

Полският вратар пък купиl слушалки на тима, откакто просрочен за подготовка. " Мислех, че е вторник, а се оказа сряда... Алегри ми се обади и заяви, че всички чакат. Пристигнах с час забавяне и момчетата потриваха предостатъчно ръце ", показа стражът на италианския първенец.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР