Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни демонстрира, че не му липсва

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни демонстрира, че не му липсва
Коментари Харесай

Шчесни: Аз съм най-добрият, Алисон ми беше резерва, сега е Буфон

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни показва, че не му липсва самочувствие и убеденост в личните качества. Полският национал реши, че в действителност той е най-хубавият пазач в света към днешна дата и въобще в историята.

Разбира се, цялото изявление мина в закачлив звук, а 29-годишният Шчесни регистрира, че през сегашния сезон в ролята на негова запаса влиза именития Джанлуиджи Буфон. Бившият пазач на Арсенал и италианеца си поделиха отговорността под рамката в първия сезон, който полякът изкара в Торино – 2017/2018. За идната акция Шчесни към този момент беше едноличен №1, откакто Буфон напусна в посока Пари Сен Жермен. Изглежда обстановката ще остане непроменена на инат на обстоятелството, че славният деец още веднъж се завърна в Юве преди началото на сегашния сезон.

Шчесни напомни и обстоятелството, че до момента в който играеше в Рома, той беше титуляр за сметка на актуалната звезда на Ливърпул Алисон Бекер, който неотдавна получи премията The Best за №1 на позицията през предишния сезон. „ Когато играех в Рома, запаса ми беше най-хубавият вратар в света – Алисон, който в този момент играе за Ливърпул. Днес в Юве запаса ми е един от най-великите играчи в историята. Това значи, че аз може би съм най-хубавият в света и историята”, с усмивка показа Шчесни.

„ Вече съществено – още една година на образование паралелно до Джиджи е скъп опит. Много се веселя, че той се върна. Това беше добър ход за Ювентус и за мен. Сега имам опцията още веднъж да упражнявам с него, да приказваме, гледаме, споделяме визии. Такова нещо не се купува. Трябва да съм простак, в случай че не се възползвам.”

„ Радвам се. Когато дойдох в Ювентус преди две години, знаех, че една година ще бъда негова запаса. Сега той се завърна и е наясно с ролята си. Нашите взаимоотношения си остават страхотни”, добави Шчесни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР